ŠTAMPA NALEPNICA

 

Štampa nalepnica je jedna od  najtraženija usluga iz naše široke ponude. Nalepnice se dele na papirne i PVC. Papirne nalepnice nalaze primenu na najrazličitijim proizvodima koji nisu izloženi vlažnim uslovima. PVC nalepnice se mogu koristiti za sve namene, jer su vodootporne. Prednost pvc nalepnica osim toga što su vodootporne je i u tome što se veoma lako uklanjaju sa površine gde su bile zalepljene za razliku od papirnih. Od papirnih ili pvc nalepnica se proizvode deklaracije (nalepnice za ambalažu, teglice, flašice), etikete, stikeri (nalepnice za zid, staklo, plastiku, metal, frižider), samolepivi letci, znaci obaveštenja, putokazi, uputstva / vuci - guraj /, oznake za platežna sredstva, razne reklamne poruke, dekoracije za mobilne telefone i laptopove, natpisi u auto-moto industriji, sve vezano za vizuelni idetnitet i ambalažu prehrambene i farmaceutske industije, svetleće reklame, baneri, plakati, posteri i još mnogo toga u domenu izrade vrhunskog reklamnog materijala. Nalepnice mogu da se koriste i kao vid oglašavanja, na prometnim mestima, autobuskim stajalištima i sl. To su najčešće servisne usluge: servisi računara, tepih servsi, promocija koncerata i drugih događaja.

Radimo i uslugu katovanja nalepnica koja se odnosi na štampu i ricovanje nalepnica koje imaju nepravilan oblik ili oblik koji se teško iseca ručno (kružni, ovalni, zvezdasti, trouglasti...). Nalepnice se prvo štampaju i nakon štampe se katerom izricuju po ivicama (perforiraju). Ovako odštampane i pripremljene nalepnice dobijate u rolni i veoma lako odlepljujete sa pozadine papira po potrebi.

Nalepnice mogu biti različitih dimenzija, pa se i cena formira na osnovu njih. Iz iskustva sa klijentima znamo, da uglavnom svako ima potrebu za svojom dimenzijom nalepnica, koja je prilagođena njihovom proizvodu ili želji. Za proračun cene štampe nalepnica na foliji najbolje je da nam pošaljete upit sa količinom i dimenzijama nalepnica i mi ćemo cenu izračunati za konkretan slučaj. Ukoliko se radi štampa nalepnica na PVC foliji čija cena se računa po kvadratnom metru folije.

U slučaju da nemate svoju pripremu za štampu ili ideju kako nalepnice treba da izgledaju, naš tim grafičkih dizajnera može pomoći i uraditi pripremu za štampu za Vas.

Stampanje nalepnica, nalepnice, beograd, cene, cena
Stampanje nalepnica, nalepnice beograd, izrada nalepnica