reklame od stiropora, za butike, radnje, izloge

Reklame od stiropora

Izrada svih vrsta 3D reklama od stiropora – stirodura, izrada  natpisa i logotipa za vaš poslovni prostor!!! Kvalitetnim brendiranjem lokala stvorićete prepoznatljiv prostor, lako uočljiv i privlačan posetiocima i klijentima.

3d reklame od stiropora, 3d slova, fasadne lajsne, kocke, fasadni ukrasi, ukrasi za vencanja, rodjendane…

Stiropor – Dekor, moze veoma lepo izgledati za uredjenje izloga, uredjenje koncertne scene, pozorisne scene, rodjendanske zabave, 3d slova su postala i pravi hit i na vencanjima, neke od nasih preporuka za vencanja su reci “Love” ili “Ljubav”, “Mr & Mrs” “I Do”  ili inicijali mladenaca kao na primer “A♥S” ili “M&N” Takodje mozete i biti kreativni i sami smisliti reci za Vase vencanje, rodjendan, devojacko vece, momacko vece ili za vec neko iznenadjenje. 3d slova mogu biti ukrasi na stolovima za vencanja ili ukras u buketu cveca.

3d slova od stiropora

Izrada 3d slova od stiropora, elemenata, znakova ili natpisa, 3d slova se najcesce koriste kao reklame na objektima i uglavnom se prave od stiropora ili stirodura, 3d slova se najbolje primenjuju pri uredjenju enterijera poslovnog prostora, takodje se mogu koristiti za uredjenje prilikom odrzavanja raznih prezentacija… sajmova. Prilikom brendiranja poslovnog prostora se klijenti najcesce u poslednje vreme odlucuju za 3d reklame od stiropora jer sama cena izrade povoljna i laka za montazu na objektima.

3D slova od stiropora mogu biti u beloj boji ili izgletovana, obojena, izlakirana, presvučena različitim dekorativnim elementima. Izuzetna prednost jest što su svi elementi lagani, mogu se lako montirati i demontirati i se izrađuju u svim veličinama.

3d slova od stiropora za vencanje

3D slova od stiropora su postala pravi hit ! Predstavljaju vrlo jednostavan, a efektan detalj koji mogu upotpuniti najbitniji dan u Vašem životu.

Slova od stiropora, stirodura, pleksiglasa, stakla, drveta… mogu biti u bilo kojoj boji koju odaberete, sa šljokicama ili detaljima po Vašem izboru… mogućnosti su neograničene!

 

3d slova od stiropora, reklame od stiropora, izrada, prodaja

 

PREDMETI OD DRVETA

Drvo nikad ne izlazi iz mode. Kod nas mozete kupiti ukrase za cvecare,  unikatne kutije sa ličnom porukom…


VISE>>>

LED DISPLAY REKLAME

Reklame sa pokretnim tekstom, u crvenoj, beloj, plavoj, yutoj i full rgb


VISE>>>

REKLAMNI MATERIJAL

Secemo slova od pleksiglasa, cutter folije, forexa, 3D pene, stakla, plastike… Radimo sve, od privezaka od EVA pene do natpisa za tvoj dom.


Click Here

izrada reklama od stiropora, za butike, perionice, firme, beograd
Reklame od stiropora, reklame od stirodura, 3d reklame, beograd, cene, cena
reklame od stiropora, stirodura, izrada, beograd, cene, cena
reklame od stiropora, stirodura, cene, cena, prodaja
stiropor, stirodur, reklame, reklama, za firme, firmu
reklame za firme, firmu, 3d rekalme od stiropora ili stirodura