BRENDIRANJE VOZILAAUTOGRAFIKA

Brendiranje vozila. Visoka definicija štampe i stručno apliciranje folije… Brendiranje vozila kao oblik reklamiranja firme može biti veoma dobar marketinški potez. Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja. Brendirana vozila su pokretna reklama koja je svuda prisutna. Za razliku od skupih medija, brendirano vozilo radi za Vas non – stop… 24h dnevno… 7 dana u nedelji… 365 dana u godini… Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non – stop promoviše ponudu za usluge i proizvode Vašeg asortimana. Dakle, reklamni efekat se postiže u istoj meri u toku vožnje, na parkingu… Idejno rešenje, štampa i kvalitetna aplikacija biće naš prioritet, tako da brendiranjem vozila možete znatno unaprediti imidž Vaše kompanije. Štampa na vozilu prilagođena je uticajima spoljašnje sredine, otporna je na UV zrake. Zaštitnom laminacijom smanjuje se mogućnost od mehaničkih oštećenja (grebanja) što zajedno doprinosi dugovečnosti reklame i očuvanje originalne farbe Vašeg vozila.

BRENDIRANJE KOMBI VOZILA

Brendiranje vozila – Autografika. Kamioni, prikolice, kombi i ostala dostavna vozila. Brendiranje dostavnih vozila je jedan od najučljivijih vidova reklamnog oglašavanja sa dokazanom teorijom od minimalnih 10.000 dnevnih pogleda.

PARCIJALNO BRENDIRANJE VOZILA

Promovišite svoj biznis sopstvenim vozilom!

Svesni smo činjenice da je Vaše vozilo od vitalnog značaja za Vaš biznis – ali ne samo radi logistike. Svojim vozilom ostavljate prvi utisak na Vaše potencijalne klijente i mušterije, a one koji Vas znaju podsećate na svoje prisustvo u poslu.

Pomoći ćemo Vam da dobijete jedistveno rešenje za brediranje vozila kako najviše dolikuje profilu Vaše delatnosti. Mi nudimo kompletnu uslugu brendiranja – od idejnog rešenja do apliciranja na vozilo.

  • Dizajn, priprema i štampa
  • Montaža
  • Izbor najkvalitetnijih materijala
Brendiranje auta, brendiranje vozila, brendiranje kombija, cene, cena, cenovnik
Brendiranje vozila – Beograd – Autografika

REKLAME ZA IZLOGE

Brendiranje izloga. Štampana folija za izloge je folija koju viđate svakodnevno na izlozima marketa, prodavnica i kladionica. Folija može biti mat ili sjajna. Pogodnost digitalne štampe na foliji je upravo to što omogućava štampanje velikih formata, a pogodne su i za sve vrste štampe. Ove folije su izuzetno otporne, i mogu se oštetiti samo mehanički. Svoju najčešću primenu nalaze u izradi reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže različite slike, ali i tekst sa svim relevantnim informacijama. U slučaju štampanja teksta, imate mogućnost da birate između svih mogućih fontova, a ako nemate tačnu ideju o tome kako bi mogla da izgleda pozadina tog teksta uvek smo tu da Vam pomognemo. Utisak koji postižete kod Vaših klijenata, kada pogledaju Vaš izlog je veoma značajan. Već pri prvom pogledu, oni moraju da se osete privučenim da zavire u Vaše prostorije. Takođe, veoma je značajno da imate na koga da se oslonite kad je reč o kvalitetu grafičkog rešenja, odnosno samoj pripremi fajlova za štampu, ali i rasporeda elemenata i boja, odnosno kompoziciji ukupne slike u izlogu. Štampanje reklame za izlog se, tako, kreira od Vaše početne ideje uz naše sugestije, kako bismo imali krajnju sliku koja ima boje koje klijente asociraju na Vas, font Vašeg logotipa, a opet, potpuno novu i osvežavajuću pozadinu i nove informacije. Skidanje folije sa izloga, ukoliko je to bilo privremeno rešenje za izložbeni prostor, možete izvršiti lako, pomoću jednostavne alatke koju ćemo Vam dati, ili nas pozovite da obavimo skidanje folije i čišćenje izloga bez ikakvih oštećenja. Neka naša štamparija za štampane folije učini ono što i one za Vas – pomognu da izgradite jak vizuelni identitet, privučete klijente i na samo jedan pogled prenesete informaciju koju želite do svog klijenta.

AUTOGRAFIKA.

Vozilo više nije samo sredstvo za kretanje od tačke A do tačke B, već odlična prilika za reklamu! Od jednostavnog logotipa i kontakt informacija, pa sve do kompletnog oblepljivanja štampanom folijom intezivnih boja, svako vozilo koje nam poverite na brendiranje biće pretvoreno u isplativ marketinški potez promovisanja Vašeg poslovanja. Ako ste se nekada okrenuli za nekim automobilom, kombijem, kamionom ili autobusom čija grafika nije mogla da Vas ostavi ravnodušnim da ga ne pogledate – na pravom ste mestu… Biti primećen jeste osnova marketinga, ako imate brendirano vozilo koje se izdvaja iz gomile onda shvatate smisao, dodali ste svojoj reklami točkove i približili je širokom auditorijumu.

services-2