Apotekarski krst za apoteke sa animacijama, tačnim vremenom ( satom ) temperaturom. U ponudi zeleni apotekarski krst, plavi, beli crveni, i RGB Full colour. Izrada servis prodaja…

<?php echo do_shortcode(“

“); ?>

Apotekarski krst, ( CRVENI I ZELENI) sa animacijama, pokretnim tekstom i temperaturom. Tekst i animaciju mozete ubacivati po zelji!!!

Apotekarski krst sa LED diodama ili LED diodni krst je pravo obeležje Vaše apoteke. LED diodni apotekarski krstovi izrađuju se kao jednostrani ili dvostrani u eloksiranom aluminijumskom kućištu.                                                                                                               Prednja i zadnja ploča krsta je izrađena od klirita, a boju folije moguće je izabrati.

Apotekraski, krst, svetlece reklame, za apoteke, apoteku, cene, cena, prodaja, beograd
Apotekarski krst, beograd, reklame za apoteke, apoteku, svetleci, svetlece

Položaj krsta koji je normalan u odnosu na objekat pruža dobru vidljivost i daje lokaciju apoteke, gledano sa bilo koje strane. U modele krstova moguće je ugraditi različite vrste elektronika za efekte kao i digitalni sat sa realnim pokazivanjem vremena, datuma i temperature.

led, svetlece, reklame, za, apoteke, apoteku, apotekarski, krst, krstovi
Apotekarski krst, apotekarski krstovi, prodaja apotekarskih krstova, svetlece reklame za apoteke, apoteku

U krstove 850 x 850 mm i veće moguće je ugraditi LED diodni displej za editovanje komercijalnih poruka sa opcijom pokazivanja vremena, datuma i temperature. Podešavanje i upis podataka moguće je preko veze sa PC računarom ili preko daljinskog upravljača.

Dinamika i ritam rada LED dioda programira se pomoću mikroprocesora čime se postižu različite kombinacije i svetlosni efekti. Po zahtevu kupca izbor načina rada i programa moguć je preko daljinskog upravljača. Postoji mogućnost ugradnje uređaja za automatsko paljenje i gašenje krsta.

apotekarski, krst, za, apoteku, apoteke, cena, cene, beograd
apotekarski krst, krst za apoteku, reklame za apoteke, svetlece, cena, cene

Konzolni nosač se isporučuje kao sastavni deo krsta.

reklama, reklame, apotekarski krst, svetleci, za apoteke, apoteku
Svetleci apotekarski krst, sa led diodama, reklame sa led diodama,