Brendiranje izloga – nalepnice za izlog

Brendiranje izloga omogućuje Vam da iskoristite svoje izloge za besplatnu reklamu 24 sata na dan. To je najpovoljniji oblik reklame Vašeg poslovanja. Naš tim dizajnera će kvalitetom ulepsati Vaš izlog iznad konkurencije. A naš tim profesionalnih dekoratera / aranžera može kvalitetno odraditi svaku Vašu želju.  Pre samog brendiranja Vašeg lokala, rado ćemo Vam uraditi idejno rešenje za Vaš izlog.   KONTAKT

brendiranje, izloga, vozila, prodavnice, prodavnica, nalepnice, za, izlog, izloge, cene, cena, cenovnik
Brendiranje izloga – Beograd

Brendiranje izloga prozorskom rupičastom folijom

Prozorska rupičasta folija [window graphic] je specijalna folija za brendiranje izloga koja od staklene površine stvara savršenu oglasnu površinu te sprecava neželjene poglede slučajnih prolaznika i zagrevanje prostorija u letnjem periodu.. Pri pogledu iznutra je skoro nevidljiva.

Grafički dizajn za brendiranje izloga

Ukoliko ne znate kako biste brendirali Vas izlog ili reklamne površine tu smo da Vam pomognemo! Obratite se našem iskusnom dizajneru koji uvek ima idealno rešenje za Vas! U Vaše grafike na izlozima ćemo uklopiti sve bitne elemente logo, brand, slogan, radno vreme ili marketinšku poruku u svrhu povećanja prodaje Vašeg prodajnog mesta. Trudimo se da naš dizajn  prati pravila sjajnog marketinškog alata.
Ukoliko imate gotov dizajn za brendiranje lokala, možete je poslati na e-mail.

Nije važno čime se bavite, koju uslugu ili robu nudite, niti koliko dobro to radite ako niko nije čuo za Vas. Zato se danas kvalitet usluge ili robe vezuje za poslovno ime, odnosno za brend. Brend je ono što Vas čini prepoznatljivim u masi drugih igrača na terenu, ali brend je mnogo više od poslovnog naziva. Brend je vizuelni identitet Vašeg poslovnog uspeha.

Brendirati se mogu novi poslovni poduhvati, ali se često sreće i re – brendiranje, koje u principu podrazumeva promenu ili osvežavanje postojećeg vizuelnog identiteta. Brendiranje je proces i uključuje investiciju u osmišljavanje brenda, izradu idejnog rešenja, projektovanje grafičkog rešenja i izradu brendiranog (brendiranje lokala – izloga) materijala. Brendiranje može uključivati i reklamnu poruku ili više njih. Tada se proces dodatno komplikuje, ali i zaokružuje.

Brendirajte svoj poslovni poduhvat kako biste uvećali šansu za poslovni uspeh. Mi ćemo Vam pomoći u brendiranju Vašeg izloga, tako da Vas svi prepoznaju po brendu, a na Vama je da osigurate da se uz Vaš odličan brend obavezno podrazumeva odličan  kvalitet,

Jedan od objekata brendiranja može biti izlog poslovnog prostora (lokal). Brendiranje izloga lokala uključuje izradu idejnog rešenja i komunikacionih poruka (reklama),zatim projektovanje i samu izradu odnosno štampu npr. reklamnih PVC folija ili cerada koje se na kraju procesa postavljaju na eksterijer i/ili enterijer poslovnog prostora. Brendiranje podrazumeva vreme i novac, ali bivate nagrađeni: Vaš poslovni prostor (lokal) se razlikuje od ostalih i ističe, lako se pronalazi, prijatan je za oko i privlači klijente. Kada želite da brendirate izlog možete koristiti različite vrste materijala (nosača) u zavisnosti od Vaših zahteva i materijala na koje se nanose. U našoj ponudi su:

 • PVC (providne (transparentne) i netransparentne folije; ove folije su samolepljive, a njima se mogu oblepiti različite površine, kao što su metalne i staklene površine (izlog), reklamne table, različiti nosači ili panoi i zidovi. Kada se PVC folije koriste za brendiranje izloga prodajnog prostora, izlog postaje potpuno ili delimično neprovidan, što direktno zavisi od vrste folije (providna/neprovidna) i relativnog odnosa ukupne površine izloga i površine folije koja je zalepljena na staklo.
 • PVC cerada, sa nitnama za privezivanje. PVC cirada je izuzetno otporna na sve vremenske prilike ili uglavnom se koristi u eksterijeru. Idealna je za isticanje brenda ili reklamne poruke gde postoje tehnički uslovi da se cerada postavi (postojeći visoki stubovi, iznad kapije i sl).
 • One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Kako i sam naziv ove folije ukazuje, ova folija zahvaljujući specifičnim tehničkim karakteristikama odnosno mikro perforaciji omogućava da jasnu vidljivost kada se gleda iz objekta ka spolja, ali onemogućuje da se sa spoljašnje strane vidi unutrašnjost objekta. Kada se objekat na koji je zalepljena spolja vidi se samo ono što je odštampano na foliji, bilo da je to grafika određenog dizajna bilo reklama odnosno elementi brenda. Ova folija koristi se samo na staklenim površinama. Uobičajena je nanošenje na izlog prodajnog ili poslovnog prostora, naročito kada korisnik želi da brendira izlog, ali bez efekta zamračivanja prostora, odnosno tako da prirodna svetlost i dalje osvetljava prostor. Dodatno, koristi se za brendiranje poslovnih transportnih vozila (npr. zadnje staklo na pik up vozilu ili kombi vozilu), kao i za u okviru uređenja enterijera i to kako u poslovnim tako i u privatnim objektima, da klijent ima želju da izbrendira izlog, a da sačuva spoljno prirodno osvetljenje.
 • Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada. Koristi se za izradu fasadnih displeja koji se sve češće koriste za isticanje brenda i reklamnih poruka na velikim površinama i to spolja s obzirom da su otporne na eksterne vremenske uslove kao što su kiša, sneg. Tehničke karakteristike ove cerade odnosno perforacija, kao i kod perforiranih folija osiguravaju da ona ne blokira prirodno svetlo i ne sprečava pogled kroz prozore i druge otvore na objektu.
 • brendiranje izloga firmi, radnje, butika, cene, cena, prodaja
  brendiranje izloga, beograd, ideje, dizajn, slike, slika

Za potrebe brendiranja možemo ponuditi pojedinačne usluge ili paket usluga brendiranja izloga poslovnog prostora:

 • Grafičko rešenje– predlog i izradu dizajna i pripremu za štampu
 • Savet koji materijal je optimalan za površinu koju želite da brendirate
 • Definisnaje ukupne površine izloga ili dela izloga i drugih površina koje želite da brendirate i premeravanje, po potrebi
 • Izradu i postavljanje odštampane folije na željenu površinu.

Nudimo različita, ali optimalna rešenja. Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate i upoznate se sa mogućnostima i cenama naših usluga. Možete nas kontaktirati klikom ovde.

nalepnice-za-izlog-izloge-brendiranje-beograd
brendiranje-izloga-radnji-radnje-firme-beograd