ŠTAMPANJE NA MAJICAMA-reklamne majice

Štampa na majicama Vam omogućava da željenu fotografiju, odnosno natpis, prenesete na majicu. Majice štampamo sa Vašom ili našom fotografijom, natpisom ili pripremom za štampu. Naše majice su garantovanog kvaliteta, 100% pamuk. Štampanje na majicama Vam omogućava da lako i kvalitetno kreirate Vašu majicu - potpuno jedinstven, unikatan odevni predmet.
Majice sa štampom su pogodne kako za poslovne namene tako i za ličnu upotrebu ili za poklon. Naše štampane majice mogu biti interesantne i za razne promocije, kod kojih je neophodno uraditi nekoliko ili desetak identičnih majica. Na majicama može biti odštampan natpis, fotografija ili drugi dizajn po želji.

 

CENA ŠTAMPE NA MAJICAMA

Cena štampanja na majicama se formira u odnosu na količinu. Ne postoji donja granica, minimalna porudžbina je jedna majica. Pozovite nas i raspitajte se za cene. Vaš upit za štampanje na majicama možete poslati i na mail.

Ukoliko imate potrebu za štampom majici (t-shirt, polo majica sa kragnom, bebi bodica, tregerica, uniformi, kosulja itd) kao poklon dragoj osobi, za svoje radnike ,ili za jednokratno dešavanje (manifestacije) imamo odlučnu ponudu za Vas.
 Za štampu na majicama odnosno stampu majici koristimo razne tehnike štampe. To su: sublimaciona štampa, sito štampa , flex i flok štampa majci.. U zavisnosti od željenog tiraža, odnosno količine majici za štampu, kao i na osnovu samog izgleda aplikacije koju želite da Vam odštampamo, opredeljujemo se za najpogodniju i naravno najisplatljiviju tehniku štampe.

Uvek preporučujemo da se konsultujete sa nama i dostavite aplikaciju na pragled kako bismo Vam preporučili najbolju i najisplatljiviju tehniku štampe za Vašu potrebu. Dizajn i pripremu za štampu ukoliko ne posedujete kao i i svaki vid korekcije aplikacije Vam može uraditi naš grafički dizajner.

U ponudi koristimo pamučne majice, u svim veličinama. Majice su podeljene na muške i (strukirane) ženske, dečije, klasične i polo majice (sa kragnom), dečije, dresove , bebi bodice , tregerice i uniforme. Nudimo Vam veliki asortiman artikala od tekstila (majice, duksevi, jakne, prsluci, kačketi, kape, šalovi, , rukavice, rančevi, jastuci, peškiri, kravate, kišobrani, sportska oprema- dresovi sa brojevima i natpisima..) pogodnih za štampu.

Ukoliko imate pripremljenu sliku ili tekst, to će ubrzati ceo postupak pripreme za štampu. Mi uvek vodimo računa da cena i kvalitet budu usklađeni. Čak i kada su u pitanju kratki rokovi u kojima treba posao da se odradi ili su u pitanju mali tiraži potrudićemo se da sastavimo ponudu sa kojom ćete biti zadovoljni.

 

stamparija beograd, stampanje majica, cene, cena, online
stampanje majica, stamparija beograd, cene, cena, online