led, svetlece, reklame, reklama, displej reklama, sa, setajucim, tekstom, slovima, prodaja, beograd
Led displej sa setajucim tekstom, slovima, cene, cena, cenovnik

Svetleće led reklame (Led display)( reklame sa pokretnim tekstom) svih dimenzija. . . U ponudi imamo nekoliko gotovih reklama koje se najčešće naručuju (za menjačnice, butike, pekare, auto skole itd.), a većinu radimo na osnovu zahteva kupca. Led svetleće reklame( led matricni displej, Display) su dobar način da istaknete Vašu radnju, menjačnicu ili lokal bilo koje vrste, jer su svetleće reklame upadljive zbog raznih efekata koji mogu da se programiraju. Led reklame mogu da se prave u više različitih boja (crvena, zelena, plava, bela i rgb varijanta)
Reklame se ne kupuju gotove iz Kine i nisu unapred predviđenih veličina tako da možete da odaberete reklamu kakva Vama odgovara.
Mogu da se kombinuju i više različitih boja panela na jednoj reklami. . .Uz program koji dobijate prilikom kupovine jednostavno i brzo možete u svakom trenutku da promenite sadržaj ispisan na reklami kao i da napravite novi po želji. Program je prilično jednostavan za korišćenje a nudi veliki izbor efekata, okvira, animacija i modula tako da može da se prilagodi svakoj nameni.

Garancija se daje za svaki našu reklamu. Naše reklame se prave iz komponenti koje mogu da se zamene tako da ukoliko dođe do kvara u garantnom roku ne morate da čekate dva meseca da novi deo ili cela nova reklama stigne iz Kine ili odakle god već, u roku od par dana možemo da zamenimo pokvareni deo i vratimo reklamu u rad.. .

LED svetleće reklame – led matrični display – prodaja – Beograd

LED Matrični Displej svojom atraktivnošću privlači pažnju kupaca, a standardno i često upotrebljavan mini USB port omogućuje jednostavnu korekciju i brzu izmenu teksta i simbola u jednoj boji. Reklame se izrađuju od panela u crvenoj, plavoj, žutoj, zelenoj, beloj boji. Takođe, u ponudi i full RGB color. Velika prednost ovog naših LED svetlećih reklama je dugotrajnost u uslovima spoljašnjeg okruženja. LED Matrični Displej je izrađen od aluminijuma U – profila.

Led, svetlece, reklame, sa, pokretnim tekstom
svetlece reklame sa pokretnim tekstom

 

led, svetlece, reklame, reklame, za, menjacnice, sa, kursom, pokretnim, tekstom, cene, cena
led svetlece reklame, reklame sa pokretnim tekstom, cene, svetlecih reklama

Nakon kupovine pravimo šablon za Vaše potrebe koji ćete kasnije lako menjati. . .
Na raspolaganju smo Vam za sve informacije, kao i za pomoć prilikom korišćenja. . .

UPUTSTVO ZA KORISCENJE LED DISPLEJA, REKLAME SA POKRETNIM TEKSTOM

led, svetlece, reklame, reklama, sa, pokretnim, tekstom, slovima, temperaturom
led svetlece reklame, reklame sa pokretnim tekstom, slovima, temperaturom

VIDEO PRIKAZ REKLAMA OVDE