Brendiranje izloga

Firma Formale je  usko specijalizovana za brendiranje novootvorenih i re-brendiranje već postojećih lokala. Brendiranje izloga lokala čini proces pravljenja idejnog rešenja (reklamne poruke) zatim projektovanja grafičkog rešenja i samu izradu odnosno štampu reklamnih PVC folija koje se zatim montiraju na eksterijer i enterijer Vašeg lokala. Re-brendiranje predstavlja uklanjanje starih reklamnih folija i dizajn i štampu novih sa ciljem osvežavanja vizuelnog identiteta lokala. Kvalitetno urađeno brendiranje čini Vaš lokal prepoznatljivim, lakšim za lociranje, daje samopouzdanje Vašim klijentima odnosno kupcima i ističe Vas od ostalih. Sve sa ciljem uspešnijeg poslovanja i unapređenja Vašeg biznisa.

Pri brendiranju lokala koriste se više vrsta PVC folija i to u zavisnosti od Vaših zahteva i materijala na koje se lepe. To su:

  • PVC (neprovidne i providne) folije, samolpljive, mat ili sjajne, koriste se za oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, zidova, metalnih površina… Lepljenje ove folije izlog čini u potpunosti ili delimično neprovidnim, u zavisnosti od odnosa površine folije i staklene površine izloga.
  • PVC cerada, sa nitnama za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cirada. Uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.
  • One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Koristi se isključivo za brendiranje izloga odnosno staklenih površina. To mogu biti: izlozi, prozori, staklena vrata ili zadnje staklo na automobilima, pikapovima ili kombijima. Zbog sitnih rupica koje poseduje, iznutra se vidi napolje dok kada se gleda od spolja vidi se samo odštampana reklama. Koristi se i kada klijent ima želju da izbrendira izlog, a da sačuva spoljno prirodno osvetljenje.
  • Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada. Koristi se najčešće pri brendiranju velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje. Često na fasadama zgrada i većih objekata. Odlikuje je velika propusna moć vazduha zbog rupičaste strukture.Takodje ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.

U okviru usluge brendiranja izloga :

  • Grafičko rešenje– izradu dizajna i pripremu za štampu
  • Savet za najbolji izbor materijala za štampu i lepljenje u skladu sa površinom na koji se folija postavlja
  • Premeravanje izlogaili drugih površina za brendiranje
  • Izradu i postavljanje odštampane folije na površinu po Vašoj želji