stampa plakata beograd, slike, cene

ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA- ŠTAMPANJE PLAKATA-šTAMPANJE POSTERA- IZRADA PLAKATA- IZRADA POSTERA- šTAMPANJE POSTERA VELIKIH FORMATA-ŠTAMPANJE POSTERA IZ ROLNE- šTAMPA NA PAPIRU– šTAMPA PLAKATA IZ TABAKA- DIGITALNA ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA U SVIM FORMATIMA- Izrada postera i plakata svih dimenzija u crno beloj ili full color tehnici po najpovoljnijim cenama

Štampa plakata i postera spada u jedne od prvih oblika reklamiranja i štampe za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca ili korisnika usluga. Plakati i posteri su i danas odličan promotivni material proizvoda i usluga, tako da je štampa plakata i postera još jedna od veoma traženih usluga iz naše raznovrsne ponude. Štampa plakata se radi za koncerte, izložbe, razne kulturne događaje, izborne kampanje, akcijske ponude na izlozima prodavnica.. . Kako za reklamiranje plakati i posteri se mogu koristiti i za štampu nekih Vama bitnih dogadjaja ili za štampu postera poznatih muzičkih grupa, scene iz filmova,kao i junaka crtanih filmova.

Posteri i plakati mogu da prenesu širok spektar poruka, logotipa i obaveštenja. Bilo da želite da promovišete najnoviji proizvod Vaše kompanije ili želite da napravite poster sa logotipom preduzeća u cilju promocije brenda, posteri i plakati mogu efikasno ispričati priču umesto Vas. Pored standardnih dimenzija plakate i postere radimo i u nestandardnim formatima koji ispunjavaju Vaše potrebe. Ako je poster postavljen napolju onda bi trebalo da se štampa na vodootpornim materijalima i sa zaštitom od UV zračenja. Takođe, poster može biti i dvostran, tako da ako stoji u izlogu može se videti sadržaj sa obe strane, koji ne mora da bude identičan. Plakati ili posteri se mogu koristiti i za unutrašnji prostor, za zid poslovnog prostora ili prostora u kome živite. Papir koji se koristi za štampu postera i plakata može biti mat ili sjaj.

 

ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA NA PLOTERU

Štampa plakata i postera se radi u raznim dimenzijama A i B formata papira. Danas se, sa pojavom digitalne štampe, plakati i posteri štampaju u velikim formatima i visokog kvaliteta, dok su se ranije plakati štampali samo u velikim štamparijama zbog troškova i cene. Izrada – štampa plakata i postera na ploteru (plotovanje) daleko je jeftiniji u odnosu na izradu u digitalnoj tehnici iz razloga jer su boje koje se koriste za štampu plakata na ploteru jeftinije u odnosu na tonere digitalne mašine. Dimenzije – formati papira koji se mogu štampati na ploteru veće su u odnosu na digitalnom štampaču, jer je širina, odnosno dužina papira koji se koristi za štampu plakata u 105cm, dok se u digitalnoj tehnici ne mogu štampati plakati – posteri veći od A3 – B3 formata. Brzina štampe plakata na ploteru je malo sporija u odnosu na digitalnu mašinu, ali je kvalitet podjednako dobar.

 

 

ŠTAMPA PLAKATA I POSTERA U DIGITALNOJ TEHNICI

Štampa plakata i postera u digitalnoj tehnici izvodi se isključivo kada su tiraži manji i kada papir ne prelazi B3, odnosno A3 format. Izrada plakata na digitali dosta je skuplji je u odnosu na ploteru iz razloga što su boje koje se koriste za štampu plakata na digitalnom štampaču znatno skuplje. Iz tog razloga se preporučuje štampa postera i plakata na ploteru, jer je kvalitet štampe podjednako dobar.

Prednost postera u odnosu na flajere je što ih možete videti i sa njih dobiti informacije i kroz prozor automobile ili autobusa, što nije moguće sa flajera i marketinškog materijala manjih dimenzija. Odaberite veličinu koja ima smisla za poruku koju želite da prenesete.

 

GRAFIČKI DIZAJN PLAKATA I POSTERA

 

Štampu plakata i postera radimo nakon prijema fajla koji šaljete kao pripremu za štampu, ili ukoliko nemate svoju pripremu za štampu naš grafički dizajner će je uraditi za Vas. Štampu plakata i postera radimo u manjim tiražima ili u količinama od 100 i više komada, što spada u veće tiraže. Cena štampe plakata i postera zavisi od tiraža i veličine papira. Kratki rokovi izrade i štampe postera i plakata, niska cena, visok kvalitet štampe i materijala, mogućnost preuzimanja ili dostave na adresu su neke od prednosti naše firme.

Pored štampe, naša usluga obuhvata i uramljivanje, prema Vašem zahtevu, u vidu tanke, srednje ili debele lajsne sa staklom, a možemo Vam Vaše postere i plakate velikih formata dostaviti i bez uramljivanja. Imamo najraznovrsniji izbor usluga izrade reklama u Beogradu i Srbiji.

 

IZRADA FOTO POSTERA I FOTO TAPETA

 

Pružamo i uslugu izrade foto postera koji se štampaju na različitim vrstama foto papira i u različitim dimenzijama. Ako želite da neku fotografiju imate u većoj dimenziji, ukoliko hoćete da Vaše zidove dekorišete Vašom, ili fotografijom Vaše dece, roditelja, prijatelja, dragom zajedničkom fotografijom ili pak fotografijom kućnog ljubimca naručite štampanje foto postera po izuzetno povoljnoj ceni. Foto posteri sa Vašim omiljenim fotografijama oplemeniće Vaš enterijer, a mogu poslužiti i kao izuzetno lep poklon. Izbor formata foto postera je veliki (svi standardni A i B formati), a obavezno povedite računa da fotografija koja će poslužiti za izradu foto postera bude visoke rezolucije. Ukoliko želite da promenite ambijent Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, ako Vam je potreban novi vid dekorisanja zidova enterijera u prostorijama u kojima provodite dosta vremena, idealno rešenje može predstavljati izrada foto tapeta. Kao veoma kvalitetan dekorativni materijal foto tapete Vašem životnom ili poslovnom ambijentu daju jednu sasvim drugačiju dimenziju. Oplemenite Vaše okruženje novim bojama, dekorišite zidove Vaše kancelarije, dnevne, spavaće, dečije sobe ili kuhinje na jedinstven i originalan način – postavljanjem foto tapeta.

Foto tapete se veoma lako montiraju na željenu površinu, mogu se ribati i prati bez da će biti oštećene, kvalitet štampanog otiska na njima je vrhunski, što garantuje postojanost boja, a njihovo uklanjanje sa zida je jednostavno i bez tragova.

Izbor motiva koji će se naći na foto tapetama, kao i dimenzije tapeta su bez ikakvog ograničenja. Na njima se mogu naći Vaše omiljene fotografije, pejzaži, panorame gradova, mrtva priroda, geomterijski oblici, životinje i sve drugo što smatrate adekvatnim za ukrašavanje Vaših zidova. Bitno je samo da fotografija koja se štampa na foto tapetama bude visoke rezolucije (minimalno 2 mp) kako bi kvalitet odštampanih tapeta bio zadovoljavajući. Dakle, što je rezolucija veća, kvalitet slike na tapetama biće bolji. Odštampaćemo svaku dostavljenu sliku, a dizajn možete prepustiti i nama. U svakom slučaju, naši dizajneri Vam stoje na raspolaganju i mogu Vam potpuno besplatno pomoći pri odabiru motiva ili ponuditi odgovarajuće dizajnersko rešenje iz naše radinosti.

Štampa foto tapeta vrši se na najkvalitetnijim ploterima poslednje generacije, a boje koje koristimo su eko-solventne, potpuno neškodljive za zdravlje, pa se tapete mogu bez brige lepiti i u spavaćoj ili dečijoj sobi ili bilo kojoj drugoj prostoriji u kojoj provodite većinu svoga vremena. Veličina formata je neograničena – tapete štampamo u veličinama koje odgovaraju dimenzijama Vaših zidova. U skladu sa namenom i vašim željama izrađujemo foto tapete na mat ili na sjajnoj podlozi.

fototapete beograd, stampanje fototapeta
Stampanje nalepnica, postera, beograd, slike, cijene
Stampa plakata beograd, stampa slika beograd, stampa na platnu, cene, cijene