stampa na soljama, beograd, cene, cena, slike

Štampa na šoljama- reklamne šolje- šolje sa štampom- foto šolje- magične šolje- keramičke šolje sa štampom- šolja sa logotipom- štampa na šoljama cena- promo šolje- šolje sa logoom firme- brendiranje šolja- štampa promotivnih šolja

U ponudi imamo široku ponudu reklamnog materijala, koji brendiramo po Vašoj želji, a reklamne šolje su jedan od najtraženijih artikala. Nudimo Vam, pored belih keramičkih šolja, i magične šolje, krigle, termose, pepeljare, činije, šoljice za kafu, šolje za espreso, staklene šolje za čaj, sportske flašice i plastične šolje sa poklopcem i silikonskim rukohvatom, šolje sa ručicom u obliku srca, fudbalske lopte, kao i šolje kojima je unutrašnjost ručica u boji. Brendiranje šolja u našoj izvedbi je veoma postojano, izuzetnog kvaliteta, a šolje se mogu prati čak i u mašini za mašinsko pranje posuđa. Reklamne šolje su idealan poklon i pogodne su za promociju svih vrsta delatnosti. Možete se odlučiti i za kartonsko pakovanje koje se može brenirati takođe. Štampu šolja radimo u malim tiražima, čak i na komad. Reklamne šolje uključuju štampu sa logoom i dizajnom po Vašoj želji. Promotivne šolje mogu biti raznih oblika I dimenzija, a štampa na šoljama može biti u boji ili crno- bela. Cena štampe na šoljama zavisi od izabranog modela reklamne šolje, količine poručenih šolja i tipa štampe: da li je štampa u boji ili crno-bela. Mogućnosti štampe su neograničene. Promotivne šolje sa štampom su originalan I prelep poklon, znak pažnje, ali I jedan od vodećih reklamnih artikala. Pošto se svakodnevno koriste, na taj način je Vaša reklama svakodnevno prisutna Vašim klijentima, mušterijama, saradnicima..

Reklamne šolje najviše poručuju ugostiteljski objekti koji žele da njihovi verni gosti ponesu nešto njihovo u sećanje na divno provedeno vreme. Svi koji pružaju usluge ili prodaju proizvode koji se smisaono mogu povezati sa hranom i pićem ili drugom vrstom užitka neće pogrešiti ako se odluče za brendiranje šolja. I auto servisi kojima klijenti ostave solidne sume novca za popravke, ali će zato možda kasnije zagubiti vizit kartu, dok sa šoljom to neće biti slučaj. Brendirana keramička šolja je reklamni materijal koji se ne gubi! Firme najčešće odlučuju da štampaju na keramičkoj šolji samo svoj logo ili reklamni slogan. Reklamna šolja može da bude mesto na kom će se primeniti inovativna marketinška strategija sa promišljenim porukama ili interesantna grafika. Bilo da je u pitanju retro stil, mini promo strip ili duhovita sličica, štampa na šoljama treba da ima vedar duh jer se koristi najčešće u pauzama za odmor i opuštanje. Foto promotivne šolje su najbolji način da se reklamirate i da svoj brend još više približite potencijalnim kupcima ili korisnicima usluga.

Zbog svoje praktične primene keramičke šolje i pepeljare nalaze se u grupi najtraženijih suvenira. Kvalitetno otisnuta slika Vašeg grada ili najpoznatijih turističkih atrakcija na staklenim činijama i šoljama uspomena je koju većina turista najradije ponesu sa sobom.

Pored klasičnih šolja sa štampom, imamo i magične šolje, koje prikazuju odštampanu fotografiju tek kada se u njih sipa topao napitak. Tek nakon ispunjenosti toplom tečnošću slika se pojavljuje i to predstavlja njihovu "magičnost", uglavnom prelepo iznenadjenje za dragu osobu. Obradujte svoju dragu osobu ovim prelepim poklonom, jer ,,sitnice čine život”.. Ulepšajte svojim dragim osobama početak dana, iznenadite ih ovim jedinstvenim poklonom. Foto šolje su jedinstven i idealan poklon za rođendan, godišnjicu, Novu godinu. Magične šolje će sigurno obradovati osobu kojoj je poklon namenjen, a pritom će je svakodnevno podsećati na Vas i pažnju koju ste joj posvetili.

 

stampa, stampanje, na soljama, solje, slike, cene, cena