Stampanje fascikla, stampanje na fascikli

Fascikle- izrada i štampa fascikli po porudžbini- reklamne fascicle-štampani material-fascikla sa štampom-izrada fascikli

Potrebu za fasciklama ima gotovo svaka ozbiljnija kompanija. Fascikle su veoma važan detalj u svakoj firmi i poslovnoj komunikaciji. Koriste se za dokumentaciju, ugovore, poslovne ponude, račune, otpremnice. Visok nivo profesionalnosti predstavlja kada Vašu dokumentaciju, ugovore ili poslovne ponude svojim klijentima predajete u sopstvenim fasciklama, dizajniranim u stilu Vašeg preduzeća, sa Vašim logom i podacima. Prikažite svoje preduzeće  na profesionalan i privlačan način koristeći fascikle sa Vašim vizuelnim identitetom. Reklame fascikle služe za odlaganje ili skladištenje promo materijala i štampane poslovne komunikacije i imaju veoma široku upotrebnu funkcionalnu vrednost, čime i njihova reklamna uloga postaje vrlo upadljiva.

Nudimo profesionalnu štampu i izrada fascikli na najsavremenijim mašinama koristeći materijale vrhunskog kvaliteta. Fascikle standardno izrađujemo štampanjem iz papira formata B2 (50 x 70.7cm) i B3 (35.3 x 50cm). Reklamne facikle se izrađuju tehnikom ofset ili digitalne štampe na 300 ili 350 gr kunzdruk papiru u zavisnosti od željenog tiraža. Štampa može biti jednostrana ili dvostrana sa mat ili sjajnom plastifikacijom po Vašem izboru. Radimo doradu u vidu štanocovanjalepljenja džepova, proreza za vizit kartu, bigovanja i sl. a u zavisnosti od grafičkog rešenja. Reklamne fascikle po Vašem zahtevu možemo dodatno obogatiti parcijalnim lakom čime se određene štampane površine dodatno naglašavaju i ukrašavaju, dodatno ukrašvanje radimo i tehnikom zlatotisoka, srebrotiska, blindrukom, moguće je raditi zaobljene ivice…

Imamo jednu standardnu dimenziju rasklopa koju koristimo ali možemo napraviti potpuno unikatnu fasciklu od kartona ili nekog drugog materijala, a po zahtevu naručioca. Na samoj fascikli, štampa može da se uradi i sa prednje i unutrašnje strane, tom prilikom vrši se i plastifikacija koja štiti sam materijal od habanja.

Reklamne fascikle se rade u manjim ili srednjim tiražima, čine izuzetno popularan reklamni proizvod koji se svakodnevno koristi. Izuzetno je popularan proivod kod konferencija, kongresa, seminara, jer služi za odlaganje reklamnog materijala na veoma praktičan i siguran način. Iskoristite naše iskustvo, savremen mašinski park, profesinlan pristup poslu i izradite vrhunske fasciklle u najkraćem mogućem roku.

Izradu grafičkog rešenja (vizuelni identitet fascikle, logotipi, proizvodi, usluge i sl.) prepustite našem iskusnom grafičkom dizajneru. Kad je reč o pripremi za štampu fascikli, možete pogledati naše predloge ili se prepustiti profesionalnim sugestiji. Posedujemo veliki izbor štnanci za modeliranje, ali po Vašoj želji možemo da radimo i fasikle prema Vašem rasklopu, crtežu, pripremi za štampu. Vaš reklamni materijal u različitim tehnikama štampe je naš posao, pozovite nas da zajedno dođemo do prihvatljivog rešenja i najboljeg odnosa cena/ kvalitet proizvoda.

Poruka na fascikli treba da bude jasna i privlačna Vašim potencijalnim klijentima, a logo i osnovni podaci o Vašoj firmi lako uočljivi. Firma k2 reklame nudi Vam kvalitetnu izradu fascikli sa mat ili sjajnom plastifikacijom uz mogućnost izrade džepova (proreza) za vizit karte, brošure i CD.

Specijalne fascikle imaju za svoj osnovni cilj da atraktivnim dizajnom i oblikom privuku pažnju potencijalnih klijenata. Sitni detalji poput ručki, džepova za CD; vizit karte i brošure dodatno će upotpuniti Vašu vizuelnu poruku krajnjim korisnicima. Ukoliko želite jedinstven izgled Vaše fascikle pored standardnih postupaka moguće je uraditi i parcijalni UV lak, termotisak ili izraditi novi alat za unikatan izgled iste. FASCIKLE RASKLOP

Značajnu pažnju treba pokloniti vizuelnom efektu fascikle, jer to može znatno doprineti Vašem poslovnom uspehu. Osim što se u njoj čuva određena dokumentacija tokom poslovnih sastanka, fascikla je i reklamni materijal koji treba da istakne ono što karekteriše Vašu firmu i delatnost kojom se bavite.

Fascikle u boji mogu biti izrađene i od najkvalitetnijih materijala koji bi nakon štampe bili premazani rebrastim, srebrnim ili zlatnim zaštitnim slojem. Takođe, postoji mogućnost izrada fascikli presvučenih parcijalnim lakom, na mestima na kojima je potrebna ekskluzivnost proizvoda.

Zahvaljujući visokoj tehnologiji najkvalitetnije digitalne štampe Vaše personalizovane fascikle zadržaće isti sjaj, čak i nakon dužeg vremenskog perioda. Neka naša štamparija za fascikle učini ono što i one za Vaš imidž – pomognu Vam da izgradite profesionalni, lako prepoznatljivi vizuelni identitet svoje kompanije, čije će ime biti sinonim za kvalitet. Od pripreme za štampu fascikle do njene konačne izrade, prepustite se našem profesionalnom timu talentovanih saradnika koji će Vaše ideje pretočiti u opipljivu stvarnost.

 

CENA IZRADE FASCIKLI

 

Cena za izradu fascikli zavisi od više faktora: količine, kvalitet papira, broja boja, dimenzija fascikli i slično. Zbog ovih faktora se cena određuje prema upitu.

Reklamne fascikle se najčešće rade u A4 formtu, a cena zavisi od tiraža, broja boja za štampu, od toga jel štampa jednostrana ili dvostrana kao i načina dodatnog ukrašavanja fascikli. Mi Vam nudimo standardne templejte-štancne i oblike fasikli, ali po Vašoj želji je moguće raditi izradu alata prema Vašem dizajnu čime se dodatno povećava cena ( za vrednost štancne) ali Vi dobijate unikatan oblik ili dimenziju fascikle.

Ako ste u dilemi kakvu fasciklu napraviti, prvo što Vam savetujemo je da definišete namenu fascikle. Kada to uradite svakako treba staviti akcenat na dizajn iste. Obzirom da je reklamna štampana fascikla potrošan materijal treba je uraditi što jednostavnije kako bih ste smanjili troškove štampe i doradnih procesa.

Prema svojoj nameni uglavnom su to fascikle za firme i ustanove, advokatske kancelarije, ali i fascikle za decu, fascikle za portfolio, fascikle za račune i dokumenta. Fascikle široku primenu nalaze u bankama, osiguravajućim kućama, lizing kompanijama, najrazličitijim tenderima, projektima, fakultetskim i naučnim radovima ...

Fascikle mogu biti različitih oblika, ali uglavnom takvog da u njih mogu stati papiri formata A4. Radimo ih sa klapnama (dve, tri ili više) ili džepom, sa ili bez proreza za vizit kartu.

Folderi za avio karte, račune, dokumenta...

Kada izrađujemo fascikle u malim formatima najčešće su to folderi za avio-karte, ali i razne druge vrste foldera u koje se mogu spakovati različita dokumenta ili reklamni materijal. Najčešće su dimenzija 105 x 220mm, ali mogu biti i u bilo kojoj drugoj dimenziji po želji.

Za ovakve fascikle malih dimenzija važi sve isto kao i za klasične fascikle, i kada je u pitanju izrada, i vrste papira, i sve vrste dorade, a mogući su takođe i mali i veliki tiraži kada je u pitanju štampa.

Omoti spisa

Omoti spisa se rade za advokatske kancelarije, javne beležnike - notare i javne izvršitelje. Oni predstavljaju fascikle / omotnice koje služe za odlaganje svih akata vezanih za svaki pojedinačni predmet. Uglavnom se štampaju crno-belo, jednostrano ili dvostrano, ali ih po želji radimo i u koloru. Ovakve fascikle se rade uglavnom bez plastifikacije i bez unutrašnjih klapni i džepova.

Ako je u pitanju promo fascikla koja treba da ostavi utisak kakav priželjkujete, savetujemo Vam opet jednostavan dizajn u kombinaciji sa nekim od ekskluzivnih tehnologija dorade. Jako lepo i ekskluzivno može se napraviti fascikla štampana na nekom ekskluzivnom / specijlanom - reljefnom, metalik  ili glatkom papiru / u jednoj ili dva boje.

Ukoliko želite da Vam, pre same štampe, uradimo dizajn za omot spisa ili pripremu za štampu, potrebno je da nam dostavite Vaš logo (ukoliko ga imate) i sve neophodne podatke i rubrike koje taj omot treba da sadrži u skladu sa Vašom delatnošću

Često se klijenti opredele po nahođenju angažovanih dizajnera na jake kolore / što mnogo košta /... kolori i kojekakve aplikacije odštampane na fascikli odvlače paznju od onoga što treba da dominira na fascikli, a to je upravo Vaš jedinstveni logo, možda slogan koji prati Vaš rad ili proizvod i naravno kontakt podaci. Obavezno treba da dominira web adresa jer verujemo da svako treba da ima bogatu i do najsitnijih detalja tačnu prezentaciju gde se Vaši potencijalni klijenti - mušterije mogu detaljno upoznati sa Vašim uslugama i proizvodima.

Stampanje fascikla beograd, cene, cena, online
Stampanje fascikla beograd, cene, cena, onlie
izrada-stampa-reklamnog-materijala-fascikli-u-Beogradu