Dizajn izloga – nalepnice za izloge – brendiranje izloga kafića-ordinacija-turističkih agencija-frizerskih salona i drugih prostora-reklame za izloge

Brendiranje izloga Vaše prodavnice ili butika je idealan način da privučete mušterije i da pošaljete poruku potencijalnim kupcima, tako što ćete prikazati asortiman ili usluge koje nudite, istaknuti akcije, najpovoljnije cene, sniženja… Prenesite poruku zašto da odaberu baš Vas kroz pažljivo osmišljen grafički dizajn i kvalitetno odštampanu foliju za brendiranje izloga Vaše radnje. Lepo odrađeno brendiranje će Vas istaći u odnosu na konkurenciju, dati lični pečat Vašem lokalu, učiniti Vaš lokal upečatljivim, prepoznatljivim i lakšim za lociranje, doneće Vam veći broj kupaca, bolju prodaju, veći profit, a samim tim utiče na unapređenje Vašeg poslovanja. Brendiranje izloga je idealan način vizuelne komunikacije tako što ćete izlog pretvoriti u prostor za reklamu.

Atraktivni i luksuzni izlozi radnji ukrašavaju  ulice svih gradova širom sveta, sve zavisi od brenda,odnosno vrste robe koja se nudi. Dizajn izloga bi trebalo u potpunosti da odražava sam brend koji se reklamira.

U moru konkurencije i drugih prodavnica (radnji, butika) treba biti autentičan i jedinstven. Pre svega je važan privlačan, primamljiv izlog, to je ono što kupac prvo primeti, odnosno ono što će podstaći potencijalne mušterije da uđu baš u Vaš prodajni prostor.

Dizajn izloga je vrlo ekonomičan način da se izdvojite od konkurencije, brendiranjem možete obavestiti kupce o akcijama, rasprodajama…Brendiranjem možete istaknuti bitne stavke kao što su Vaš logo, ime brenda, informacije o random vremenu, imenu firme, slogan, fotografije, posebne popuste, izdvajanje pojedinih proizvoda iznad ostalih kako bi što više prolaznika ušlo u Vašu radnju. Isticanje firme, poruke o popustima i sniženjima su jako bitne u doba raspodaje. Oslikavanje Vaših izloga odličan je način da se skrene pažnja na željenu akciju ili proizvod. Dizajn izloga služi da istaknete Vaš izlog atraktivnom reklamom.

Takođe, folija se može rezati u svim oblicima, u vidu slova za izlog, logotipa ili neke grafike, rezana folija je idealna za dizajn izloga. Karakteriše je najniža cena kada su dizajn I brendiranje izloga u pitanju.

Brendiranje tržnih centara

Brendiranjem tržnih centara privlači se pažnja potencijalnih mušterija, da svrate i  vide čega sve tu ima, a istovremeno pruža informacije o proizvodima i uslugama koji se nude, a  aktuelnim akcijama, rasprodajama…

Naši grafički dizajneri će Vam predložiti najbolje rešenje za Vaš lokal u vidu grafičke pripreme i izbora vrste folije za Vašu namenu. Možete nas kontaktirati i dobiti detaljnije informacije o vrsti i ceni naših  usluga, kao i u vezi eventualnih dogovora za saradnju. Možete nam u svakom trenutku poslati Vašu grafičku pripremu za štampu putem e-maila. Nudimo Vam uslugu izlaska na teren i montažu reklama za izloge, kao i uslugu izrade idejnog rešenja (pripreme) za štampu. Tu smo za Vas, bilo da Vam je potrebno brendiranje izloga za duži vremenski period ili samo na par dana, kada su u toku akcije, sniženje, popusti…

Pored brendiranja bavimo se i izradom svih vrsta svetlećih reklama, klasične svetleće reklame na kliritu, alubondu, leksanu, led displej reklame, totemi, 3d slova… za sve tipove svetlećih reklama koristi se led osvetljenje…takođe, vršimo usluge štampe reklamnog materijala: kataloge, flajere, visit karte, nalepnice svih dimenzija…Naš osnovni zadatak je izrada reklama prema Vašem zahtevu. Period izrade reklama je do 7 radnih dana.