Samostojeca slova od stirodura za proslave, koncerte, rodjendane...

SLOVA OD STIRODURA/ STIROPORA VELIKIH DIMENZIJA

Slova od stirodura su lagana i mogu se koristiti za reklamiranje na i u objektima za prodaju, kancelarijama, a takođe su odličan način da se istaknu sezonske akcije ili proizvodi u Vašoj radnji. Slova od stiropora i stirodura mogu biti malih dimenzija npr. visine od par cm, ali i velikih gabarita od 1m i veća. Shodno tome, slova od stiropora i stirodura mogu se upotrebljavati kao dekoracija za venčanja, rođendane, Novu godinu..

DEKORACIJA OD STIROPORA ZA ROĐENDANE

Dekoracija od stiropora i stirodura za rođendanske proslave može biti savršen izbor za izradu slova od stiropora i stirodura velikih dimenzija bez obzira gde se rođendanska proslava održava. Mala težina stiropora i njegove raznovrsne aplikacije čine ga savršenim materijalom za ukrašavanje rođendanskih sala ili domova.

Bez obzira na to da li želite da napravite mali ukras ili velika slova za rođendansko slavlje, dekoracija za rođendane od stiropora i stirodura se može brzo izraditi i isporučiti kako bi na vreme mogli da pripremite sve. Mala težina čak i velikih elemenata dekoracije za rođendane od stiropora i stirodura olakšava manevrisanje velikim komadima bez potrebe za skupom opremom ili opremom za podizanje ili transport do mesta na kome se rođendan proslavlja.

Dekoracija za rođendane od stiropora i stirodura se može koristiti i napolju, bez brige da li će se na suncu iskriviti ili na kiši raspasti.

 

DEKORACIJA OD STIROPORA ZA NOVU GODINU

Novogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura je idealna zbog male težine, niske cene i veoma jednostavnog bojenja i ukrašavanja. Novogodišnja dekoracija od stiropora i stirodura čisto bele boje, savršena je za sve vrste novogodišnjih ukrasa. Takođe,  za Vas možemo izraditi i novogodišnje jelke od stiropora/stirodura velikih formata, visine i 2m, koje mogu biti samostojeće i ofarbane u belu Ili zelenu boju.

Ukrasi od stiropora i stirodura za Novu Godinu se mogu dizajnirati i izrezati u skoro svakom obliku koji Vam je potreban za kuću ili poslovni objekat. U okviru novogodišnje dekoracije od stiropora i stirodura, najčešće se rade snežne pahuljice, zvezde, irvasi, anđeli i novogodišnje jelke.

Kako su ove novogodišnje dekoracije napravljene od stiropora, idealne su za samostalno ukrašavanje, kao što su farbanje ili oblaganje raznim dekorativnim elementima. Ako Vam je potrebna posebna novogodišnja dekoracija ili slična nečemu što ste videli, kontaktirajte nas i mi ćemo poslati ponudu za izradu.

Većina ukrasa od stiropora i stirodura za Novu Godinu su lagane tanke sekcije od stiropora, da bi se mogle okačiti ili pričvrstiti kao ukrasi na zidovima ili plafonima.

Možemo napraviti i mnogo veće dizajne, kao što su pahulje od višestrukih slojeva stiropora, koji zajedno čine ogromnu pahuljicu.

Velike novogodišnje dekoracije od stiropora i takođe mogu biti savršene za novogodišnje izloge. Ukrasite izlog novogodišnjim pahuljicama, 3D slovima koja su napravljena od čisto belog stiropora ili drugim dekorativnim elementima u boji (Deda Mraz, irvasi, sanke i sl.).

DEKORACIJA OD STIROPORA I STIRODURA ZA VENČANJA

Potrošili ste dosta vremena i naporno radili na organizaciji venčanja, a ostalo je još ukrašavanje sale ili mesta gde će se venčanje obaviti. Kako to možete učiniti jednostavno i efikasno? Pozovite nas i naručite dekoraciju za venčanje od stiropora ili stirodura i sigurno nećete pogrešiti.
Bez obzira na veličinu dekoracije za venčanje od stiropora i stirodura, sigurni smo da nećete imati problema da je postavite na željeno mesto. Mala težina, niska cena i jednostavna montaža mogu biti presudni faktori pri izboru ove vrste. Od poruka dobrodošlice na vratima ili ulazu na mestu venčanja, do plafonskih, zidnih i samostojećih ukrasa, pa do stalaka za poklone i sl., sve se može izraditi od stiropora i stirodura.

Nije redak slučaj da se i osnove bidermajera rade od stiropora, upravo zbog širokih mogućnosti ukrašavanja i lakoće nošenja i bacanja.

Reklame od stirodura se mogu montirati na zid brojnim načinima učvršćivanja. Reklame od stirodura se, zbog male težine, mogu postaviti kao viseće, a mogu se lepiti na zid ili učvršćivati tiplovanjem.

Reklame od stirodura se mogu koristiti i kao stalci na štandovima ili kao držači reklamnog materijala čime dobijaju dvostruku ulogu.

Reklame od stirodura se mogu pretvoriti i u stočiće za posluženje na konferencijama ili sastancima, istovremeno prenoseći marktinšku poruku.

Dimenzije reklama od stirodura se mogu birati tako da se dobro uklapaju sa izgledom i dimenzijama prostora ili površine za koju su namenjene. Jednostavnost transporta i premeštanja, reklamama od stirodura daje posebno mesto kada su u pitanju marketinške kampanje na različitim mestima u nekomperiodu vremena.

Čak i kod većih dimenzija reklama od stirodura, treba koristiti ograničenu količinu teksta da bi se povećala čitljivost, a kod grafike je bitno da priprema za štampu bude visoke rezolucije, kako bi se izbegla pikselizacija.

3d slova od stirodura, stiropora, slike, beograd, cene