Svetleće reklame izrađujemo od aluminijumskih profila. U ponudi imamo jednostrane i obostrane reklame. Jednostrane se uglavnom koriste kada se montiraju na fasadu objekta. Dvostrane svetleće reklame se koriste kada je potreba da se reklamna poruka vidi iz oba smera ulice. U svim našim svetlećim reklamama koristi se led rasveta  (modulima) koja su ekonomičnija od klasičnih svetlećih reklama koje su se nekada osvetljavale neonskim sijalicama.

Montažu led svetlece reklame Vam takođe možemo izvršiti. U ponudi imamo izradu nosača za jednostrane i obostrane reklame.

Led svetlece reklame – Klasicne

Svetleće reklame su veoma efikasan i dosta jeftiniji način reklamiranja koji je u upotrebi već godinama. Izrađujemo jednostrane i dvostrane aluminijumske  svetleće reklame čiji je rok isporuke dva do tri dana. Unutrašnjost reklame osvetljava se led modulima( led svetlece reklame), što se pokazalo veoma efikasno po pitanju vidljivosti reklame,a i mnogo je dugotrajnije i jeftinije za održavanje od neonskih.


Kontakt

Led display reklame – Reklame sa pokretnim tekstom

Led displej reklame  ugrađujemo u  crni aluminijumski profil.U ponudi imamo jednostrane, dvostrane jednobojne, crvene, plave, zelene, bele, zute i full color RGB (uspravne). Vršimo izradu i montažu led reklama po željenim dimenzijama kao i servisiranje i ordžavanje. Led displeay reklame, displej ima mogućnost prikazivanja  fiksnog ili setajuceg teksta i reklamnih poruka, tačnog vremena i temperature, zatim prikazivanje slika i video klipova. Dodavanje teksta, animacije, fotografija i video klipova vrši se putem modernog i jednostavnog softvera ubacivanje teksta moze biti bezicno preko usb porta ili mreznog kabla povezanog direktno na Vas racunar za koju imate obezbedjenu besplatnu obuku za koriscenje reklame.


Led display reklame – slike i video.

led, svetleci, displej, display, za, menjacnice, menjacnicu, sa kursom, vremenom, temperaturom

Apotekarski krst

Apotekarski krstovi za apoteke sa animacijama, tačnim vremenom ( satom ) temperaturom. U ponudi zeleni apotekarski krst, plavi, beli crveni, i RGB Full colour. Izrada servis prodaja…


Apotekarski krst – Slike

Apotekarski krst sa led diodama i

Klasične svetleće reklame su najekonomičniji vid reklamiranja. Kod klasičnih reklama štampa se radi na kliritu, a sve to se ugrađuje u aluminijumski profil. Štampa je na foliji koja je otporna na atmosferske uslove – sunce, kiša, sneg… Reklame se rade po željenim dimenzijama, a mogu biti jednostrane i dvostrane. Unutrašnjost reklame se osvetljava led diodama, koje predstavljaju povoljnije i dugotrajnije rešenje u odnosu na neonsko osvetljenje.

led svetleca reklama, reklame za lokal, lokale, butike, prodavnice
Svetleca reklama, reklame, izradjena u crnom aluminijumu

VIDEO PRIKAZ REKLAMA OVDE