flajer, flajeri, cene, cena, beograd, izrada, kolor, crno beli
Stampanje nalepnica, postera, beograd, slike, cijene

Stampanje letaka, cene, cena, prodaja, online
Stampanje flajera beograd

IZRADA FLAJERA-AKCIJA-NAJPOVOLJNIJA CENA FLAJERA U BEOGRADU I SRBIJI-IZUZETAN KVALITET ŠTAMPE-ŠTAMPA LETAKA-ŠTAMPA LIFLETA

 

Izrada flajera, letaka ili lifleta je jedan od najstarijih, najsvestranijih i najpristupačnijih načina informisanja i reklamiranja od kad postoji marketing. Flajeri ili letci su i u današnje vreme najpopularnija i najefikasnija metoda oglašavanja, propagande, prodaje i sl. Flajeri su otisci reklama na celoj stranici koji se poklanjaju ljudima kako bi primetili Vaš brend. Flajer je ekonomičan, ali i veoma efikasan reklamni proizvod pomoću kog možete predstaviti svoju kompaniju potencijalnim klijentima, naterati ih da Vas primete i poslati im jasnu poruku o Vašem brendu.

Flajeri se koriste gotovo za sve tipove reklamiranja, bilo da je reklamna poruka usluga koju pružate, proizvod koji prodajete, najava nekog događaja, koncerta, žurke ili nekog dešavanja. Štampa flajera se može raditi za skoro sve vrste reklamnih kampanja i mogu biti slični vizit kartama. Lepo osmišljeni i odštampani flajeri se uglavnom ne bacaju, već čuvaju ili prenose prijateljima. Ovo je posebno izraženo ukoliko su informacije na odštampanim flajerima korisne i ako obezbeđuju nedvosmislenu korist po onoga ko flajer dobije. Oni su jednostavan način za širenje brenda kao i informacija o novim proizvodima i uslugama, stvaranje novog biznisa, organizaciju prodaje ili događaja i ciljanje određene publike. Zato pogledajte veliki broj prilagodljivih opcija koje nudi naša štamparija i napravite odličan alat za predstavljanje velikom broju potencijalnih klijenata.

ULOGA LETAKA U MARKETINGU

Flajer treba da istakne ono što Vas izdvaja od konkurencije (cena, kvalitet…) i predstavi Vaš jedinstven marketinški adut. Ukoliko želite novi proizvod da predstavite na više načina, možete se odlučiti za izradu nekoliko različitih vrsta letaka sa raznim kombinacijama boja i drugačijim rasporedom teksta, a potom da pratite reakcije određene ciljne grupe. Ovakav vid marketinškog ispitivanja javnog mnenja postao je veoma popularan u svetu.

O dobrim efektima korišćenja flajera govori i njihova široka primena. Koriste ih svi – turističke agencije, škole jezika, majstori svih profila, restorani i kiosci brze hrane i mnogi drugi za promovisanje događaja, aktuelnih akcija i sniženja, predstavljanje novih proizvoda, kao poklon vaučere itd.

Koristite flajere da svojim redovnim i potencijalnim kupcima pružite korisne informacije ili direktnu korist (poklon vaučeri, kuponi…) i time unapredite svoje poslovanje.

 

 

 

Izrada flajera: Kvalitet i proces štampe flajera

U kreiranju flajera ima puno slobode, od izbora papira, boje, pa do oblika...

Nudimo štampanje flajera, po želji u punom koloru, na mat ili sjajnom papiru. Štampa na tzv. kunstrduk papiru (masnom papiru) ima prednosti, jer deluje luksuzno, boje su žive i jarke, savršen je za fotografije, nije podložan gužvanju i upijanju štamparske boje. Štampu flajera radimo jednostrano ili obostranno, i u manjim tiražima, svih formata A3, A4, A5 i A6.

Naša štamparija, sa višegodišnjim iskustvom je tu da za Vas izradi flajere prema ustaljenim svetskim standardima. Štampa flajera se najčešće vrši na kunsdruku težine 130 grama. Od ovog standarda se retko odstupa, ali ukoliko imate posebne želje naš tim u Štampariji k2 reklame Beograd pomoći će Vam da izaberete odgovarajući papir za Vaše flajere. Sam proces štampe flajera traje okvirno 3-5 radnih dana i naš tim u Štampariji k2 reklame Beograd trudi se da svaki flajer bude u što kraćem roku, te ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret i ukoliko imate manje vremena. Svakako treba imati u vidu da se flajeri najčešće štampaju u količinama većim od 2.000 komada i da je uvek najbolje na vreme početi sa izradom istih.

Štampa flajera: Dimenzije

Flajeri su već dugo prisutni u marketingu svih vrsta proizvoda i usluga. Leci (flajeri) štampaju se u različitim veličinama, oblicima i bojama. Letak se može distribuirati na nekoliko načina: slanjem poštom, ubacivanjem u poštanske sandučiće, ručnim deljenjem na ulici, prometnim pešačkim zonama, ispred tržnih centara ili nekom drugom javnom prostoru.

Ne postoje tačno definisane norme kada su formati flajera u pitanju. Ipak, uzbog uštede i maksimalne iskorišćenosti papira, potrebno je da se odabrani format što bolje uklopi na tabak.

Najčešći formati kada se štampa flajer su:

 • A6 flajer - 105 x 148 mm
 • A5 flajer - 148 x 210 mm
 • Ameriken - 210 x 100 mm - trećina A4 papira

Štampa flajera formata A7

Štampa flajera formata A7 predstavlja veoma dobar način marketinga za mala preduzeća sa jednom do dve delatnosti ili za promociju jedne akcijske ponude ili novog proizvoda. Štampa je ekonomična, a cena naravno manja nego za istu količinu flajera većeg formata.

 

 

Štampa flajera formata A6

Izrada flajera vrši se u raznim dimenzijama, ali najčešće se flajeri štampaju u formatu A6 ( ¼ A4 formata), ali i u A5 formatu koji je 2x veći od A6.

Štampa A6 formata flajera je idealna za klupske promocije i marketing od vrata do vrata. Pri štampanju flajera na 350gr mogu se dobiti izuzetni efekti koji mogu pomoći u marketingu poslovanja. A6 format flajera je po količini štampe i broju različitih klijenata, uz flajer formata A7, najviše traženi format flajera.

A6 Flajeri/leci/lifleti izuzetno su isplativi i pružaju Vam mogućnost da komunicirate više informacija uz obostranu štampu. Kompaktni izgled uz dovoljno prostora za oglašavanje čini ga idealnim za Vaše promocije. Odlični su za svet promocije, od noćnih klubova preko flajera za razne festivale, sve do oglašavanja proizvoda na rasprodaji.

Zahvaljujući živim bojama i kvalitetnom izradom štampe, svi će želeti da se domognu svog primerka Vašeg flajera. Ovi A6 flajeri su savršen način za promociju Vašeg događaja. Flajeri i lifleti A6 su dimenzija 10.5 x 14.8 cm. Usled ređanja na tabak i sečenja, moguća su odstupanja finalnoj dimenziji flajera (-5%).

 

Štampa flajera formata A5

Štampa A5 formata flajera i letaka je takođe u porastu po broju klijenata i zastupljenosti u štampi. Sve više je firmi koje u sklopu jedne delatnosti imaju potrebu za reklamiranjem različitih proizuvoda i sve brojnijih i češćih akcijskih ponuda, a ta količina podataka često ne može uspešno stati na manji format. Flajeri A5 formata su takođe isplativi jer se umesto dve različite vrste flajera A6 formata isti efekat može postići grupisanjem informacija na većem formatu. A5 format flajera je odličan za menije brze hrane, kao reklamni flajer za picerije i restorane, vodiče, uputstva, priručnike i druge promotivne materijale.

Takođe, flajeri mogu imati jedan ili više prevoja (savijanja) što je korisno ukoliko imate potrebu da neke informacije razdvojite ili ukoliko Vašem se to uklapa u dizajn Vašeg flajera. Flajeri formata A4 sa dva prevoja nazivaju se trifoldi i takođe su jedan od popularnih vrsta flajera. U zavisnosti od potreba i želja klijenata, flajeri mogu biti savijeni na jedan, dva ili tri prevoja. Prema zahtevu klijenta prevoja može biti i više.

Preklopljeni flajeri (neko ih naziva i mini brošurama) su dobra opcija za prezentacije ili obraćanje ciljanoj publici, a imaju više prostora za pojašnjenje o čemu se radi u Vašem poslu. Dodatni prostor olakšava organizovanje informacija u sekcije kako bi vaši kupci lakše pronašli ono što traže. Osim što predstavljaju pogodne mini brošure, savršeni su za prikazivanje na štandovima, u oblastima sa velikim prometom poput recepcija ili izloga.

Grafički dizajn flajera

Pri kreiranju flajera postoji puna sloboda grafičkog izražavanja, prostor za sadržaj je uglavnom veći od vizit karte, pa se može i više toga poručiti potencijalnom kupcu ili korisniku usluge koja se reklamira.

Štampa flajera se može raditi kao personalizovana ili kao šablonska. Personalizovana štampa flajera podrazumeva korišćenje specifičnog dizajna koji sami kreirate, dok se šablonski, odnosno template flajeri štampaju prema već postojećem dizajnu uz izmene teksta i fotografija. Za konkretan izbor vrste flajera možete se obratiti štampariji k2 reklame Beograd pomoću podataka za pitanja u vezi štampe flajera I vizit karti.

Flajeri su marketinški izbor mnogih velikih firmi već decenijama - i to sa dobrim razlogom. Oni su od suštinskog značaja za promociju događaja, oglašavanje prodaje, za prodavnice u otvaranju i mnogo više. Ne morate biti profesionalni dizajner da bi imali profesionalne rezultate...

Flajeri su odličan način da brzo prenesete poruku potencijalnom klijentu. U stvari, oni najbolje rade kada su usredsređeni na 1 ili 2 proizvoda ili usluge. Lako ih je spakovati i poslati poštom, deliti na sajamskim manifestacijama ili u dnevnim novinama. Oni su dobro prilagođeni uličnim marketinškim aktivnostima poput promocije sezonske prodaje, najave događaja ili podsticanja interesovanja za otvaranje vaše prodavnice.

Ako dizajn flajera radite sami vodite računa o:

 • Naslov- poziv na akciju - Ne preterujte sa naslovom.Naslov treba da bude upečatljiv, ali kratak i čitljiv.
 • Tekst koji objašnjava više šta nudite. Manje je više.Odaberite reči mudro - čitaoci treba da razumeju ključnu poruku na prvi pogled.
 • Kontakt informacije: Recite čitaocima šta da rade.Da li želite da idu na Vaš sajt? Da posete radnju? Dajte im poziv na akciju i oni će pratiti.
 • Logo firme
 • Kvalitetne fotografije i/ili dobar dizajn
 • Linkove ka stranicama na društvenim mrežama i web sajtu
 • Isticanje detalja. Svi volimo nešto ekstra, a isticanje akcijske ponude ili popusta će sigurno privući pažnju.
 • Odaberite ciljnu grupu.Delite i ostavljajte flajere na mestima gde očekujete najveći procenat ljudi iz ciljne grupe.

Dizajn flajera može biti jednostavan i sadržati samo osnovne informacije, međutim ukoliko želite da se Vaš brend i na ovaj način istakne i da privuče pažnju potreban je dodatni trud ili pomoć profesionalaca. Naravno da možete dostaviti svoju pripremu za štampu i mi ćemo Vam izraditi flajere prema Vašoj želji. Međutim, ukoliko nemate dizajn i želite savet stručnjaka, naši dizajneri će Vam ponuditi profesionalnu pomoć i dati Vam nekoliko idejnih rešenja kako bismo zajedno došli do savršenog dizajna za Vaše flajere.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć sa dizajnom logotipa ili kompletnim korporativnim brendiranjem, nudimo Vam i usluge kompletnog grafičkog dizajna kako bi Vaša firma postala prepoznatljiva.

Flajere i vizit karte radimo prema Vašim zahtevima i želji, dizajniramo autentično, tako da flajeri i vizit karte izgledaju onako kako ste zamislili. Sa višegodišnjim iskustvom u svetu štampe i reklama, garantujemo izvanredan kvalitet štampe flajera i vizit karti. Prema dogovoru, garantujemo brzu izradu flajera i vizit karti i brzu dostavu širom Srbije. Štampa flajera je veoma brza i može se uraditi u roku od par dana od momenta završetka pripreme za štampu ili prijema fajla koji šaljete. Ukoliko nemate pripremu za štampu flajera, naš tim grafičkih dizajnera će za Vas kreirati idejno rešenje i kompletnu grafičku pripremu.

Nudimo Vam mogućnost štampe flajera na specijalnim vrstama hartija, nestandardnih oblika i dimenzija, kao i lepljenje uzoraka proizvoda na sam flajer kako bi što više približili proizvod krajnjem kupcu.

Flajeri: Cena

U rasponu flajeri postoje jeftiniji, skuplji, sjajni i mat, jednobojni i kolorni. Zapravo, flajer je Vaša reklama, štampana na jednom listu papira, jednostrano ili obostrano, crno-belo, kolor, jednobojni.

Flajeri mogu da se dele na ulici, mogu distribucijom od vrata do vrata ili putem pošte, u kafićima, fakultetima, sandučićima (dozvoljenim), brisačem automobila... Po povoljnoj ceni, uz pomoć flajera svoj proizvod ili uslugu možete predstaviti velikom broju ljudi, na najrazličitijim lokacijama – prolaznicima na ulici, klijentima u svom lokalu, komšijama u Vašoj i susednim zgradama, u kafiću ili restoranu…

Uz kvalitet nudimo Vam i konkurentne cene flajera. „Najpovoljnije cene flajera“, „najjeftiniji flajeri“- to su samo neki od naslova koje ćete pročitati u potrazi za pravom štamparijom za Vas, takvi naslovi mogu Vas navesti na pogrešnu odluku. Cena flajera zavisi od više faktora: tiraž, dimenzije, broj boja, priprema za štampu i zato cenu dajemo na upit.

Već smo pomenuli da je jedna od najvažnijih prednosti flajera upravo pristupačna cena. Za relativno malo novca, uz pomoć flajera, možete se predstaviti velikom broju ljudi.

Flajeri se lako distribuiraju i dopiru do širokog spektra potencijalnih klijenata sa manje napora i za manje novca u odnosu na druge vrste reklamnog materijala! Flajeri su najekonomičnije sredstvo za masovnu promociju proizvoda gde je ponuda namenjena direktno pojedincu. Reč je o reklami koja je štampana na jednom listu papira.

Po povoljnoj ceni, uz pomoć flajera svoj proizvod ili uslugu možete predstaviti velikom broju ljudi, na najrazličitijim lokacijama – prolaznicima na ulici, klijentima u svom lokalu, komšijama u vašoj i susednim zgradama, u kafiću ili restoranu…

O dobrim efektima korišćenja flajera govori i njihova široka primena. Koriste ih svi – turističke agencije, škole jezika, majstori svih profila, restorani i kiosci brze hrane i mnogi drugi za promovisanje događaja, aktuelnih akcija i sniženja, predstavljanje novih proizvoda, kao poklon vaučere itd.

Koristite flajere da svojim redovnim i potencijalnim kupcima pružite korisne informacije ili direktnu korist (poklon vaučeri, kuponi…) i time unapredite svoje poslovanje.

Štampa flajera je dobar izbor za preduzeća sa malim budžetom. Cene štampe flajera su pristupačne, a marketing efikasan!

Takođe, dostavljamo flajere i ostali reklamni materijal na teritoriji cele Srbije. Za porudžbine većeg tiraža flajera I vizit karti imamo posebne povoljnosti. Kompletna usluga jednim pozivom na telefon 064 0000 357 ili nas možete kontaktirati na mail k2reklame@gmail.com za cenu dizajna – pripreme za štampu ili cenovnik izrade flajera i vizit karti. Štampamo flajere i vizit karte po pristupačnim cenama – pošaljite upit za izradu Vašeg flajera. Garantujemo Vam odličan odnos cene i kvaliteta izrade i usluge.

Štampa vizit kartica

Štampa/ izrada vizitki se uglavnom radi obostrano, u punom koloru, sa plastifikacijom po želji. Vizit karte radimo za sve delatnosti: menadžeri, agenti prodaje, advokati, saloni lepote, auto servisi, servisi komjutera, mobilnih telefona, auto pranje, tepih servisi, zanatske usluge (moler, stolar, električar, keramičar), proizvodnja hrane, pića, lekovitih preparata, prevoz (taxi, kombi, selidbe), ordinacije (stomatolog, veterinar, klinike), podučavanje (časovi gitare, matematike, jezici..), agencije (turističke, marketing, rent a car..), ugostiteljstvo (restorani, hoteli, kafići..), butici (venčanice, muška odela, zlatare..)

 

Stampanje flajera, cene, cena, prodaja, izrada