about-us-1

O NAMA

Naša firma, sa višegodišnjim iskustvom u izradi svih tipova reklama, nalazi se u Beogradu, u TC „Konjarnik“, u Ustaničkoj 189, na 2. spratu, lokal 16C. Bavimo se izradom, montažom i servisom svih tipova reklama (LED svetleće reklame, 3D svetleće reklame, displej svetleće reklame, 3d reklame od stirodura i stiropora).

Naša ponuda obuhvata različite vrste reklama: svetleće reklame, 3d reklame, svetleće reklame sa led diodama, displej reklame, brendiranje izloga, brendiranje vozila, reklamne table i još mnogo toga. Pogledajte svaku od opcija i izaberite onu koja Vam najviše odgovara ili nas pozovite da se posavetujete. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, pogledajte stranu kontakt.

Pri izradi koristimo kvalitetne i savremene materijale i postupke, pri tom Vam nudeći najpovoljnije cene i najkraće rokove izrade. Na sajtu se možete upoznati sa našom ponudom, a za sve informacije koje ne pronađete na sajtu možete nas kontaktirati i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Naša primarna delatnost je izrada svetlećih reklama svih vrsta i dimenzija, svetlćih reklama sa led diodama, izrada svih vrsta 3D reklama, 3D slova, ispisivanje izloga (brendiranje, akcije, popusti), proizvodnja totema, ekskluzivnih tabli za firme… Proizvodimo svetleće reklame u željenom obliku prema zahtevu kupca. Naš stručni kadar će Vam pomoći da Vaše reklame izgledaju baš onako kako ste Vi zamislili. Ukratko, na jednom mestu dobijate sve što Vam je potrebno za dobru reklamu! Ukoliko su Vam potrebne reklame bilo koje vrste na pravom ste mestu. Nudimo Vam kompletan spektar proizvoda za isticanje Vaše firme ili lokala. Cilj nam je da pružimo kompletnu uslugu za kvalitetan vizuelni identitet Vaše firme, i da uz našu pomoć povećate profit. Bilo da započinjete Vaš biznis ili ga već duže vremena razvijate, godine iskustva su nam dokazale da je ulaganje u marketing i reklamu najbolja investicija za budućnost.

Ukoliko su Vam potrebne naše usluge, zatražite ih putem forme i dobićete našu ponudu u roku od 30 minuta.

Svojim profesionalizmom, kvalitetom i načinom izrade zaslužili smo poštovanje od strane velikog broja kupaca. Upravo, politika naše kompanije usmerena je na sticanje poverenja kupaca, a naš cilj i jeste zadovoljan kupac. Uvek nastojimo da naši klijenti dobiju najbolji mogući odnos cene i kvaliteta proizvoda i usluga uz kratke rokove isporuke i fleksibilan pristup u pogledu uslova poslovanja.

Svakom poslu pristupamo kao posebnom izazovu sa krajnjim ciljem da kroz našu posvećenost doprinesemo razvijanju dugoročnih partnerskih odnosa u obostranom poslovnom interesu. Spremno Vas očekujemo sa željom da zajednički realizujemo Vaše ideje i projekte.

Izrada svetlećih reklama – vrste i materijali

Svetleće reklame u našoj izradi mogu biti bilo kojih dimenzija ili oblika. Paneli svetlećih reklama mogu biti od pleksiglasa ili leksana. Natpisi, tj. reklamna poruka na svetlećim reklamama može biti izrađena od folije ili pleksiglasa u raznim bojama i dimenzijama čime se dodaje efekat treće dimenzije. Uz izradu svetlećih reklama možemo izvršiti i postavljanje i priključivanje na električnu mrežu kao deo usluge.

3D slova sa led osvetljenjem

3d slova su namenjena uglavnom za ispisivanje logo – a, naziva prodajnih mesta ili sedišta firmi. 3D slova sa LED osvetljenjem pružaju razne mogućnosti reklamiranja. Osvetljenje 3D slova daje i poseban efekat reklami noću, posebno na mestima gde je okolina neosvetljena ili delimično osvetljena.

3D slova mogu biti izrađena od pleksiglasa, leksana, prohroma, drveta, mesinga i sl. Osvetljenje 3D slova može biti različitih vrsta, po načinu postavljanja i vrsti svetiljki.

Najekonomičnije osvetljenje reklama sastavljenih od 3D slova je LED osvetljenje. LED osvetljenje pruža jaku svetlost, troši malo električne energije i nema zagrevanja površina koje su u nepostrednoj blizini lampi. Nepostojanje zagrevanja kod LED osvetljenja pruža još i dodatne mogućnosti prelepljivanja 3D slova čak i folijama koje su osetljive na visoke temperature.

Led osvetljenje koje koristimo za izradu i ugradnju 3D slova je dugotrajno i otporno na atmosferske uslove. 3D slova je moguće izraditi u bilo kom obliku i dimenzijama.

Kontrola rada dioda vrši se preko elektronike i mikroprocesora, čime se postiže veliki broj različitih kombinacija i svetlosnih efekata (blinkanje, trčeće svetlo, trčeći mrak, naizmenično paljenje, segmentno paljenje i gašenje prelivanje fleš efekat…).


Call to Action