Reklame sa pokretnim tekstom

Prodajemo led svetleće reklame u raznim dimenzijama i bojama (bele, crvene, plave, zelene i ful rgb LED svetleće reklame), zbog velikog svetlosnog efekta, privući ćete pažnju svojih mušterija. Uz reklamu dobijate CD i USB, koji će Vam olakšati upotrebu iste, jer preko njih možete ubaciti tekst koji Vi želite. Reklame mogu pokazivati vreme, temperaturu, razne efekte izbacivanja slova i okvira, kao i formata slova. Za sve ostale informacije pozovite 064/0000-357 ili dođite lično. REKLAME RADIMO PO VAŠIM DIMENZIJAMA, IMAMO U PONUDI I GOTOVE REKLAME! ! !


Led svetleće reklame

Svetleće reklame izrađujemo od aluminijumskih profila. U ponudi imamo jednostrane i obostrane reklame. Jednostrane se uglavnom koriste kada se montiraju na fasadu objekta. Dvostrane svetleće reklame se koriste kada je potreba da se reklamna poruka vidi iz oba smera ulice.

Na tržištu postojimo dugo i za to vreme izradili smo veliki broj svetlećih reklama i brendiranja izloga lokala. Možemo Vam ponuditi celokupnu uslugu “od ideje do realizacije” koja obuhvata izradu logoa Vaše firme, pa do dizajna reklame, enterijera i eksterijera Vašeg objekta.

Dobro dizajnirana i kvalitetna reklama je od vitalnog značaja u privlačenju klijanata za Vaše poslovanje.